Suzuki Vitara

En skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder noget hyppigere end tankbesøgene. Den kører enten på benzin eller diesel og har to- eller firehjulstræk. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog. 

En ægte SUV

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Og nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen. Som en ægte og kompakt SUV møder den tidens krav om god økonomi, og med flere nyheder indenfor sikkerhed, personalisering og teknologi giver den til priser fra kun 194.000 usædvanlig meget SUV for pengene.

Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser fra kun ca. 22.000 kroner.

Med den nye topmodel med Boosterjet turbomotor på 140 hk og specielt "S" udstyr er Vitara programmet blevet endnu mere attraktivt.

Turbo og Hybrid

Vitara fås med Suzukis avancerede turbo-benzin motorer på enten 112 eller 140 hk - og nu også med 129 hk og Hybridteknik. Boosterjet hedder motorerne, og de giver et dejligt kraftoverskud når der fx skal overhales og høj køreglæde i det daglige. Alligevel er benzinøkonomien ved blandet kørsel fornuftig og op til 16,3 km/l for 112 hk modellen, 13,4 km/l for 140 hk modellen og helt op til 17,5 km/l for Vitara Hybrid. Alle iflg. den nye, mere restriktive og realistiske WLTP-norm ved blandet kørsel.

Alle Vitara modellerne må trække 1.200 kg på krogen, og da den kan fås med det avancerede AllGrip Select 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

Sikkerhed i top

Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed.

Det høje sikkerhedsniveau blev bekræftet, da EuroNCAP testede den nye Vitara da modellen kom frem i 2015. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karakterer i alle discipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner. Det flotte resultat gælder alle Adventure modeller, Active modeller med AllGrip 4WD samt Active modeller med Hybrid.

Den nyeste Vitara model har endda fået opgraderet den automatiske nødbremse til et mere avanceret system, der også har fodgængergenkendelse og indeholder nye features som vognbaneassistent, skiltegenkendelse og slingreadvarsel.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet