Din søgning gav 77 resultater

Sortér efter:

Til toppen

Stort udvalg af brugte biler: Find din drømmebil i dag!

Som din pålidelige bilforhandler i Rødding og Vejen har vi specialiseret os i at tilbyde kvalitetsbrugte biler fra en række anerkendte mærker. Uanset om du drømmer om en Audi, Dacia, Ford, Kia, Mazda, Mercedes, Peugeot, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota eller VW, så står vi klar til at opfylde dine ønsker. Med mere end 5 årtiers erfaring i branchen og et fleksibelt hold på omkring 25 dedikerede medarbejdere, er vi her for at hjælpe dig med at finde den perfekte brugte bil, der passer til dine behov.

 

Din bilpartner – fra første blik til endeligt køb

Går du med overvejelserne om at købe en brugt bil, er det vigtigt, at du allierer dig med en kompetent og troværdig bilpartner. Hos Mogens Schelde Hansen har vi et imponerende udvalg af topmodeller og mærker, der dækker alle dine ønsker.

Med vores brede erfaringsramme kan du stole på, at vi leverer ekspertise og professionel rådgivning, der er skræddersyet til dig. Hos os er gennemsigtighed alfaomega – og vi har derfor altid dig med fra første blik til endeligt køb af brugte biler!

 

Kvalitet og service i fokus - også på brugte biler

Nyt køretøj? Hos os finder du ikke kun topkvalitet, men også et bredt udvalg af brugte biler. Ligegyldigt om bilen har flere kilometer på tælleren eller næsten er som ny, kan du forvente samme høje kvalitet. Alle vores biler bliver klargjort til handel, inden de bliver solgt. Har du brug for rådgivning eller hjælp til at finde den helt rette bil, er vi klar til at assistere dig. Gå endelig på opdagelse eller søg dig frem her på siden. Du er også meget velkommen til at besøge vores afdelinger i Rødding og Vejen, hvor du kan få en prøvetur og opleve den kvalitet og service, vi står for, på egen krop. Vi glæder os til at se dig! Ring på tlf. 74 84 12 00 eller skriv en mail på rodding@mogensschelde.dk for vores afdeling i Rødding. Ring da på tlf. 75 36 34 44 eller skriv en mail på vejen@mogensschelde.dk, for vores afdeling i Vejen.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet