Værksted i Rødding og Vejen

Mogens Schelde Hansen: Dit professionelle autoværksted

Som dit erfarne autoværksted står vores dedikerede mekanikere altid klar til at yde den bedste service til din bil. Vi specialiserer os i en bred vifte af reparationer og vedligeholdelse, der sikrer, at din bil altid kører problemfrit. Vores tjenester omfatter alt fra klimaanlægsservice, reparation af stenslag, bremserulletest, styrtøjsudmåling, udmåling af bilens forureningsniveau, synstjek og meget mere, herunder selvfølgelig de grundlæggende serviceeftersyn. Hos os kan du have tillid til, at vi leverer et professionelt og kvalitetsbevidst stykke arbejde hver gang. Vi er stolte medlemmer af Dansk Teknologisk Institut – og vi går aldrig ned på kvaliteten!

 

Fra konkret til kompleks – vi varetager alle opgaver med omhu

På vores autoriserede autoværksteder i Rødding og Vejen står vores dygtige hold klar til at tackle enhver udfordring, som din bil måtte have. Fra mindre problemer som stenslag til mere komplekse opgaver såsom motorreparationer og avancerede elektroniske systemer – vi har ekspertisen og udstyret til at løse det hele! Vores mekanikere sparrer gerne med hinanden, og det har gjort vores erfaring som værksted ualmindeligt vidtfavnende. Vi er stolte af vores evne til at lokalisere og reparere selv de mest komplicerede problemer, men vigtigst af alt sætter vi stor ære i at skabe værdi for dig!

 

Få din bil i topform med et enkelt klik!

Booking af tid til bilservice har aldrig været nemmere! Hos Mogens Schelde Hansen Autoværksted kan du booke en tid til en af vores afdelinger i Rødding eller Vejen direkte ved hjælp af vores praktiske onlinesystem. Du kan også kontakte os via telefonen eller på mail. Skulle du have spørgsmål til din bil, er vi behjælpelige ned til mindste detalje. Vi rådgiver om de nødvendige reparationer og vedligeholdelsesopgaver, din bil har behov for – så er du forberedt på fremtiden! Lad os guide dig på rette vej, din bil vil takke dig for det! Ring på tlf. 74 84 12 00 eller skriv en mail på rodding@mogensschelde.dk for vores afdeling i Rødding. Ring da på tlf. 75 36 34 44 eller skriv en mail på vejen@mogensschelde.dk, for vores afdeling i Vejen.

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet