Suzuki A-Cross

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Her krydses kompromisløs ydelse med opladningshybridens fleksibilitet og den moderne SUV's rummelighed og rå look

PLUG-IN HYBRID

Det avancerede Plug-in Hybridsystem leverer overlegen ydelse, flot brændstoføkonomi og lav CO₂-emission. Across yder imponerende 306 hk og har en elektrisk rækkevidde på hele 75 km. Og så tilbagelægger den 100 km/l ifølge den officielle WLTP-norm.

SUV MED 4WD

Across er som standard udstyret med det effektive elektroniske E-Four 4-hjulstræk. Det giver køreegenskaber, der kalder på eventyreren med en suveræn kontrol over bilen on- og offroad. Selv ved glatte og udfordrende forhold.

KOMPROMISLØS

Alt fra den kraftfulde, sporty front over de store 19” alufælge til den skarptskårne bagende signalerer, at her kommer en kompromisløs SUV med styr på tingene. Et udtryk, der forstærkes af kabinens luksuriøse pladsforhold og høje udstyrsniveau.

PLUG-IN HYBRID MED HØJ YDELSE OG LAVT FORBRUG

Plug-in Hybridsystemet i Suzuki Across giver suveræn brændstoføkonomi med en CO₂-emission på kun 22 g/km (iflg. WLTP-normen). Kernen i systemet er en kraftfuld el-motor med 182 hk placeret foran, mens den 2,5 liters benzinmotor yder 185 hk. Ved bagakslen er der endnu en el-motor (54 hk), og tilsammen kan de tre motorer yde op til de maksimale 306 hk. Nok til at trække Across fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder. Det store lithium-ion-batteri på 18,1 kWh giver op til 75 km kørsel på ren el. Og når der ikke er mere strøm på batteriet, kører Across videre på en kombination af benzin og den strøm, som det avancerede hybridsystem opsamler undervejs.

• 306 hk fra 1 benzin- og 2 elmotorer
• 75 km på el alene
• 100 km/l v. blandet kørsel (WLTP-norm)
• 0-100 km/t på kun 6,2 sek.

KOMFORTUDSTYR I TOPKLASSE

Kabinen i Suzuki Across er nærmest enorm. Men rigtig god plads til både ben, skuldre og hoved på alle pladser. Sæt dig tilrette i de komfortable sæder med kunstlæder og stofindlæg og nyd alt det lækre komfortudstyr, som fx el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, multimediesystem med 9" skærm, bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fod-sensor, sædevarme for og bag, P-sensor for og bag med bremsefunktion, multijusterbart læderrat med varme, nøglefri betjening og el-ruder for og bag.

SIKKERHED PÅ HØJESTE NIVEAU

Suzuki Across er naturligvis udstyret med alt det nyeste og vigtigste sikkerhedsudstyr for maksimal beskyttelse af fører og passagerer. Den automatiske nødbremse (PCS) reagerer fx både på biler, fodgængere og cyklister, og den aktive fartpilot (DRCC) fungerer helt ned til 0 km/t.

• Automatisk nødbremsesystem (PCS)
• Aktiv fartpilot (DRCC)
• Skiltegenkendelse (RSA)
• Blind-vinkel advarsel (BSM)
• Rear Cross Traffic Alert (RCTA) med bremsefunktion
• Vognbaneassistent (LTA) med aktiv styring
• LED forlygter med aut. op/nedblænding
• Nødopkald (eCall)

AVANCERET E-FOUR 4WD SYSTEM

Det elektroniske E-Four 4WD system i Across giver ægte 4x4-præstationer og samtidig overlegen brændstoføkonomi. Systemet har en uafhængig el-motor til bagakslen, der sammen med den forreste el-motor giver forbedret stabilitet under start på glatte overflader som snedækkede veje, mens det også giver mere sikre køreegenskaber gennem sving. E-Four inkluderer også et avanceret AWD Integrated Management system, der fx optimerer gearskift og styreudslag afhængigt af forholdene, mens Trail Mode sikrer fremkommeligheden under barske forhold og offroad.

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet