Mazda2 HYBRID

DIN LEDSA­GER PÅ VEJ­EN UD I FREM­TI­DEN

Mazda2 Hybrid er den perfekte ledsager til miljøbevidste byboere, som ikke ønsker at ændre deres kørevaner. Den moderne hybridteknologi giver dig det bedste fra både benzin- og elmotorernes verden. Vejen til fremtiden begynder her.

 

GÅ IND I EN NY TIDSALDER

Frembring færre emissioner, når du kører rundt i byen og udfører dine daglige opgaver. Hybridsystemet sender energi tilbage til batteriet, når du bremser, så du genererer færre emissioner, når du kører delvist elektrisk.

 

ELEKTRISK OG BENZIN

Med den kombinerede ydelse fra benzin- og elmotorer kan du selv vælge din energikilde for tre unikke køreoplevelser: benzin, kombineret og fuldelektrisk. Hvis du ikke ønsker at vælge selv, vil Mazda2 Hybrid vælge den mest energieffektive tilstand for dig – og levere ekstra kraft, når der er brug for det.

 

SIKKERHED GENNEM INNOVATION

Mazda2 Hybrid er udstyret med et komplet udvalg af avancerede og innovative  sikkerhedsteknologier: Et før-kollisionssystem (PCS - Pre-Collision System) med registrering af køretøjer, fodgængere (både dag og nat) samt cyklister i dagtimerne, automatisk nødbremse, en adaptiv fartpilot og meget mere. Så du og dine passagerer trygt kan slappe af og nyde køreturen.

 

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet