Mazda3

Fra kr. 194.405 (inkl. lev.)

2017-udgaven af Mazda3 –sportslig med lavt brændstofforbrug

2017-udgaven af Mazda3, som til fulde udtrykker det prisvindende designsprog KODO – Soul of Motion har et fascinerende ydre, som udstråler effektfuld, dynamisk bevægelse i alle detaljer. Vi har videreudviklet vores SKYACTIV Technology, så Mazda3 nu byder på endnu større køreglæde og samtidig har et lavt brændstofforbrug. De avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsfunktioner sørger for, at du altid er i sikre hænder.

Mazda3, sportslig med et karakteristisk interiør

Mazdas designfilosofi "KODO - Soul of Motion" ses tydeligt i karrosseriets linjer, der er inspireret af et rovdyr med spændte muskler, lige før det sætter sig i bevægelse.

Interiøret er designet med mennesket i centrum og byder på førsteklasses materialer og sans for detaljer. Imponerende rummelig, luksuriøst designet kabine med sportslige sæder, elektrisk parkeringsbremse, farvede syninger og softtouch-materialer sørger for al den komfort, du har brug for under kørslen. Det opdaterede instrumentbræt og *opvarmede læderrat og drejeknapper i krom-look ved ventilationsringene understreger kabinens luksuriøse udseende.

*Opvarmet rat findes ikke i alle modelvarianter.

Dynamiske køreegenskaber møder avanceret sikkerhed og komfort

2017-udgaven af Mazda3 omfatter et udvalg af prisvindende, avancerede SKYACTIV-teknologier. Det aerodynamiske, lette karrosseri sørger for præcision og smidighed og garanterer en dynamisk kørsel med et lavt brændstofforbrug.

Gearkasserne i Mazda3 sørger for hurtige og præcise gearskift, mens i-stop (start/stopsystem) er med til at holde brændstofforbruget nede. Mazdas karakteristiske idé om Jinba-Ittai — samhørighed mellem bil og fører, styrkes yderligere af de nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologier, som giver integreret kontrol over motor, gearkasse, undervogn og karrosseri.

Udstyret med avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner giver Mazda3 Hatchback dig en høj grad af komfort og sikkerhed, så du kan nyde din køretur fuldt ud.

 

  • Vognbane-assistenten advarer dig, når du er ved at forlade vejbanen
  • Alarm ved uopmærksom fører holder øje med din kørsel og beder dig om at tage en pause.
  • Mazdas radarstyrede fartpilot holder øje med afstanden til forankørende biler
  • Avanceret Smart City Brake Support, som forebygger kollisioner, kan nu også registrere og bremse for fodgængere

 

2017-udgaven af Mazda3 fås også med bakkamera, overvågning af blinde vinkler med alarm, genkendelse af vejskilte, assistent til start op ad bakke (HLA), Smart City Brake Support til bakning og meget mere.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet