Mazda3

VINDER AF 2020 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR

Mazda har vundet adskillige priser for sit designsprog ”Kodo – Soul of Motion” de senere år. Mazda3 har vundet den ekslusive designpris ”2020 World Car Design of the Year”. Prisen uddeles af en international jury bestående af 86 motorjournalister fra 24 lande.

 

PIRRER ALLE DINE SANSER, ALLEREDE INDEN DU STARTER MOTOREN.

Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille.

 

LYSREFLEKTIONER , SOM FORTRYLLER

Hver gang du ser på Mazda3, ser den anderledes ud, og du fortrylles af de subtile og til tider dramatiske ændringer i udtryk og personlighed. Vores dygtige håndværkere har skabt en overflade på karosseriet, som afgiver små fine refleksioner, når belysningen og omgivelserne ændre sig

 

AFSLAPPET KØRSEL I TRAVL TRAFIK

Når du kører i Mazda3 sørger vores pakke af i-ACTIVESENSE-sikkerhedsteknologier for din all-round beskyttelse. En af funktionerne er vores Smart City Brake Support-system (SCBS), som anvender sensorer til konstant at overvåge afstanden og hastigheden forhold til forhindringer forude

 

NEM BETJENING

Når du har brug for oplysninger, er de lige der, hvor du ønsker dem. Den seneste forbedring er et bredt 8,8” midterdisplay. Det forenkler betjeningen, så du kan klare alt fra kontrolpanelet. Med det opdaterede midterdisplay og det nye intuitive betjeningssystem kan du styre det hele med en finger.

 

MAZDA CONNECT ØGER KØREGLÆDEN

Oprethold forbindelsen til din omverden, mens du fokuserer på kørslen i kraft af Mazda Connect, vores infotainmentsystem med det sublime Bose-lydsystem bestående af 12 højttalere. Leveres nu med digital instruktionsbog, så du hurtigt kan finde de ønskede oplysninger frem på det nye midterdisplay i Mazda3

 

KØREDYNAMIK

Nyd det intensiverede Jinba Ittai-bånd til bilen samt forrygende styreegenskaber og køredynamik i kraft af vores nyeste Skyactiv-konstruktion. Det nye karrosseri leverer større stabilitet og effektiv energioverførsel. Linjerne fra for til bag underbygger bilens vertikale styrke. Betjeningen af bilen føles intuitiv og effektiv.

 

MOTOR

Vælg den nye Skyactiv-G 2,0-liters motor, nu med ekstra kraft, cylinderdeaktivering og et MILD-hydrid-system, som leverer højere ydeevne og fremragende effektivitet. Skyactiv-D 1,8-liters motoren har endnu lavere emissioner og en livlig reaktionsevne.

  

 

 

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet