Mazda CX-30

Mere frihed til at bevæge sig

DEN NYE MAZDA CX-30

Mazda-familien har fået et nyt medlem. Mazda CX-30 er en rummelig og usædvanlig veludstyret SUV, der forener elegant skønhed med sublim komfort og  råstyrke. Avancerede Skyactiv-teknologier med blandt andet Mazda M Hybrid-system sikrer en dynamisk køreoplevelse. Om kort tid kan du også få Mazda CX-30 med den revolutionerende Skyactiv-X-motor, der giver dig de bedste egenskaber fra såvel benzin- som dieselmotoren for øget effektivitet og køreglæde.

 

ALT HVAD DU BEHØVER, LIGE MEGET HVOR DU SKAL HEN

Efterhånden som du kommer videre i livet, har du brug for en bil, der kan følge med. En bil med skønne former som en coupe og dristig robusthed som en SUV. Udvendigt er den lille nok til at smutte rundt i byen, men indvendigt er den stor nok til længere ture. En bil med dynamisk ydeevne, spændende køreegenskaber samt uovertruffen komfort og sikkerhed.

 

FRIHED TIL AT BESØGE ET HVILKET SOM HELST STED

Uanset om du skal sno dig gennem bytrafikken eller ud på de lange landeveje, har den nye Mazda CX-30 det bedste fra begge verdener. Med en coupes skønhed og en SUV's dristige sejhed tilbyder den dynamisk ydeevne, en spændende kørsel og overlegen komfort og sikkerhed.

 

DESIGNET TIL DIT LIV

Både indvendigt og udvendigt er den nye Mazda CX-30 simpelthen smuk – det gælder lige fra karrosseriets flydende kurver til interiørets indbydende formgivning og den innovative teknologi under overfladen. Det medvirker alt sammen til at underbygge din livsstil og gøre hver eneste rejse til en sand fornøjelse.

 

SKØNHEDEN I DET TOMME RUM

Det er konceptet bag designet af bilens lyse og rummelige interiør. I Japan kalder vi det "Yohaku". Der er komfortabelt plads til fem personer, som har mere frihed til at bevæge sig og nyde samværet og den fremragende udsigt til verden udenfor. Den samme idé følges i designet af bagagerummet, som har rigelig plads og kan indrettes på forskellige måder.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet