Genopdag køreglæden: Nye biler fra Suzuki

Når det drejer sig om biler, der forener imponerende kvalitet, nyskabende teknologi og en uovertruffen køreoplevelse, står Suzuki i en klasse for sig selv. Hos Mogens Schelde Hansen er vi stolte af at kunne introducere dig for det bedste fra Suzuki’s verden. Så giv os et kald eller kør direkte ud og oplev bilmodellerne på nært hold i Rødding eller Vejen. Vi glæder os til at se dig!

 

En pålidelig køreoplevelse

Suzuki er synonymt med pålidelighed, og deres fremragende omdømme bekræfter det! Med robuste motorer og holdbare komponenter kan du være sikker på, at din Suzuki kan klare krævende forhold og forblive sikker på vejene i årevis.

 

Smart design efter den nyeste teknologi

Uanset om du manøvrer gennem travle gader i byen eller skal tilbagelægge mange kilometer på de åbne landeveje, tilbyder Suzuki smart og eksklusivt design. Her vil du få den perfekte kombination af størrelse og rummelighed – og med sin stilfulde udformning og modernitet vil du altid køre stilfuldt med Suzuki!

 

Bilglæde gjort grønt: Det miljøvenlige valg

Mange af Suzuki’s modeller er udstyret med avancerede, brændstofeffektive motorer, der ikke kun gavner din økonomi, men også vores planet. Som en del af vores sortiment finder du blandt andet Suzuki Swift Hybrid, som giver den perfekte kombination af ydeevne og smart brændstoføkonomi. Det er bilglæde gjort grønt!

 

Service af Suzuki: Vi forbedrer din køreoplevelse!

Vi er eksperter i Suzuki og sætter stor værdi i at levere en service, du ikke kan få andetsteds! Vores unikke hold af mekanikere i Rødding og Vejen står altid klar til at yde support – uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, service eller simpel rådgivning. Overvejer du køb af Suzuki? Så klik ind på vores Suzuki-modeller her på siden eller oplev magien på egen krop i dag i vores showroom hos Mogens Schelde Hansen i Rødding eller Vejen. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde det! Ønsker du rådgivning? Ring på tlf. 74 84 12 00 eller skriv en mail på rodding@mogensschelde.dk for vores afdeling i Rødding. Ring da på tlf. 75 36 34 44 eller skriv en mail på vejen@mogensschelde.dk, for vores afdeling i Vejen.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet