Mazda MX-5

Den ikoniske bestseller – roadsteren, der er bygget til rendyrket køreglæde

Mazda MX-5 blæser dig omkuld, før du overhovedet har sat dig ind i den. Den fås nu i den nye flotte og sprællevende Soul Red Crystal-karrosserifarve, ser understreger skønheden og kvaliteten i det prisbelønnede design KODO – Soul of Motion. Når du først har sat dig ind i og oplevet MX-5, forstår du følelsen af rendyrket køreglæde.

Vores banebrydende teknik, SKYACTIV Technology, og letvægtsstrategi sørger for, at denne kompakte og lette sportsvogn leverer en forrygende køreoplevelse – og giver dig den unikke Jinba Ittai-følelse af samhørighed mellem dig og din Mazda MX5. Den mærkes også tydeligt i det indbyggede MZD Connect-infotainmentsystem og i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktionerne, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed.

KODO-Design

Dit hjerte banker hurtigere, hver gang du betragter det prisbelønnede KODO-design på din MX-5. Soul Red Crystal er en karosserifarve, der skaber energi, bevægelse og betager med sine dynamiske, kurvede linjers skønhed. Bilens stærke og robuste positur understreger MX-5's formidable vejgreb og fleksibilitet.

Den udvendige karrosserifarve flyder elegant hen over dørene ind i det smarte og intuitivt designede interiør og udglatter umærkeligt overgangen mellem verden udenfor og indenfor. Jinba Ittai-følelsen af samhørighed med bilen er total.

Uimodståelig stil med endnu mere sjæl

Vi har udviklet MX-5's KODO-design for at vække alle dine sanser. Vores nye Soul Red Crystal-karrosserifarve har en livlighed og energi, der bringer MX-5's smukke og muskuløse personlighed til live. Elegante proportioner og bløde former flyder fra eksteriøret og ind i bilens interiør og frembringer den særlige følelse af sammenhæng og samhørighed.  

Det smarte interiørdesign byder på høj håndværksmæssig kvalitet, lige fra sportssæderne til de intuitive betjeningselementer. MX-5 er designet til rendyrket køreglæde og oplevelsen af effektiv dynamik.

Oplev glæden ved den dynamiske og sporty Mazda MX-5

Denne ikoniske roadster er bygget til rendyrket køreglæde. Den reagerer prompte på dine kommandoer, som var den en forlængelse af din egen krop. Den første Mazda MX-5, der er konstrueret med SKYACTIV Technology, er markant lettere end den tidligere generation og har det laveste tyngdepunkt hidtil.

Vores avancerede sikkerhedsfunktioner giver dig ekstra beskyttelse, så du blot skal fokusere på at nyde kørslen.

 

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet