Subaru Forester e-Boxer

FÅ MERE UD AF…

HVER ENESTE MULIGHED

Forester 2020 er udviklet med ejeren i fokus. Lastkapacitet, funktioner og trækkraft har højeste prioritet. Egenskaber, der gennem årene har gjort Forester til en favorit og førstevalg for aktive familier.

Bilen er bygget på Subarus nyeste platform og har fået topkarakter i crashtest jorden rundt.

Da Subaru altid bruger egenudviklet teknik og unikke løsninger, behøver vi ikke at gå på kompromis. Subaru Forester er præcis så god, som den skal være.

El-hybrid på Subarus måde

"At blæse og have mel i munden"

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og forfinet de egenskaber, Subaru-ejere sætter størst pris på. Det har aldrig været et alternativ bare at sætte en elmotor på bagakslen. Det ville have påvirket de unikke egenskaber i en negativ retning. Vi valgte derfor at placere elmotoren i gearkassen, før kraften fordeles til for- og baghjul. På den måde kunne vi bevare vores firehjulstræk, som det skal være – permanent og symmetrisk.

Vi kan takket være denne løsning også tilbyde en generøs trækkapacitet, mens de fleste konkurrenter i dette segment kun må trække 750 kg – hvis de overhovedet må det …

Elmotoren giver et krafttilskud på 65 Nm lige fra starten, hvad der giver bedre acceleration og overskud med det samme. Da den ekstra kraft kommer fra en elmotor, får bilen bedre præstationer, og samtidig kan brændstofforbruget reduceres med cirka 11 procent.

Du kan naturligvis køre korte stræk udelukkende på el, men det har nu aldrig været målet. Ambitionen har været at gøre en allerede god bil endnu bedre. Uden at gå på kompromis giver vi dig fordelene ved elektrificering dér, hvor det betyder mest.

Du slipper for at rode med kabler og kigge efter stik, for Subaru e-Boxer oplader sig selv, når 118 volt-batteriet får ny kraft under kørslen.

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet