Mazda CX-60

MAZDAS NYE TOPMODEL

Den nye Mazda CX-60 repræsenterer alt, hvad Mazda har indbygget i sit DNA i løbet af de sidste 100 år: et flot design, både indvendigt og udvendigt, japansk håndværkskunst og nye teknologier, alt sammen fokuseret på at skabe en fantastisk oplevelse for både føreren og passagererne.

CX-60 er, som alle biler fra Mazda, fantastisk at køre – intuitiv, sikker, nem og behagelig. Dens design kombinerer materialer af høj kvalitet, japanske traditioner og den passion, som Mazdas erfarne Takumi-mestre lægger i hver eneste af vores unikt udformede biler.

Den nye Mazda CX-60 er også vores første PHEV, og med den lancerer vi en hel række nye teknologier med fokus på føreren.

 

AFSLØRING AF DEN NYE MAZDA CX-60

Unik japansk æstetik og et elegant, men dristigt design: Den nye Mazda CX-60 er bygget til krævende bilister. Det beroligende, elegante interiør byder på en bred vifte af perfekt integreret udstyr og førerfokuserede teknologier, der helt sikkert vil overgå dine forventninger. En SUV bygget til progressive bilister, der ønsker ægte kvalitet og fantastiske køreegenskaber.

 

UNIKT JAPANSK DESIGN

Mazda CX-60 er fremstillet i Japan og følger Kodo-designsproget og den japanske filosofi "Ma", som står for det tomme rums rolige og værdige skønhed. Hvert designelement i Mazda CX-60 har et formål og fremviser sofistikeret sans for skønhed og elegance. Interiøret kombinerer materialer som ahorntræ, Nappa-læder og unikt teksturerede japanske tekstiler.

 

SIKKERHED OG KOMFORT

Mazda CX-60 tilbyder en bred vifte af teknologier, som gør køreoplevelsen mere sikker og komfortabel. De nye funktioner inkluderer eksempelvis Mazdas system til automatisk indstilling af førerpladsen til den enkelte fører, et avanceret 360 graders kamera, hvor man på det nærmeste kan se gennem bilen, og den nye Kinematic Posture Control, som giver endnu bedre stabilitet i sving.

 

VÆRD AT BEMÆRKE

Der er mange gode grunde til at vælge den nye Mazda CX-60 heriblandt kvaliteten, køreegenskaberne og muligheden for at dække dine daglige kørselsbehov ved at køre på strøm alene. Motorerne i en Mazda CX-60 er designet til at levere noget ekstraordinært – både når det gælder dynamik og brændstofeffektivitet.

 

C02-BALANCE

Mazdas nye plug-in hybrid leverer en fremragende køreoplevelse og imponerende brændstoføkonomi. For at sikre endnu lavere emissioner og en altid rykfri acceleration er Mazda CX-60 udstyret med en helt ny 8-trins automatgearkasse.

 

PRÆSTATIONER

Den nye Mazda CX-60 kommer først på markedet som Plug-in hybrid. Den har et batteri på 17,8 kWh, en kombineret ydelse på over 300 hestekræfter og en tophastighed, der er elektronisk begrænset til 200 km/t.

 

OPLADNING

Oplad din Mazda CX-60 for at opnå emissionsfri kørsel, der kan dække de fleste af dine daglige behov. Opladningen er hurtig og nem, og når du skal ud på en længere tur, er benzinmotoren klar til træde til i samspil med elmotoren.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet