Subaru – den unikke køreoplevelse

Drømmer du om en højteknologisk bil, hvor du i den grad får valuta for pengene? Så skal du overveje at købe en Subaru! Hos Mogens Schelde Hansen i Rødding fik vi øjnene op for dette specielle bilmærke i 2017. Siden da har Subaru været en aktiv del af den køreglæde, vi leverer til vores kunder. Subaru er kendt for sin boxermotor og imponerende offroad-egenskaber – og så er den tilmed fyldt med lækkert udstyr, som garanterer en unik køreoplevelse!

 

En sikker bil i verdensklasse

Sikkerhed har altid været i højsædet hos Subaru. Målet har således ikke kun været at konstruere en alsidig bil til enhver køber – det har også været at skabe verdens mest robuste bil! Subaru har i denne forbindelse introduceret fire fantastisk firhjulstrukne modeller: Forester, Outback, Subaru XV og Subaru Solterra.

  • Forester er en alsidig SUV, der er særligt kendt for sin robusthed og rummelighed.
  • Outback kombinerer stationcar og SUV, hvilket gør bilen ideel til lange rejser og offroad-eventyr.
  • Subaru XV er den perfekte blanding af urban stil og terrængående kapabilitet.
  • Subaru Solterra er mærkets første fuldelektriske SUV. Her fokuseres både på bæredygtighed og præstation!

Modellerne er vidtfavnende og designet med et særligt blik for førerens behov. Ønsker du at læse mere om den enkelte model, kan du klikke dig ind her på siden. Du er også meget velkommen til at give os et kald eller besøge os i Rødding eller Vejen. Hos os kan du få en uforpligtende snak om dine bildrømme.

 

Tag Subaru på en prøvetur i dag!

Er du på udkig efter en ny bil? Vores erfarne medarbejdere er skarpe ned til mindste detalje og besvarer gerne dine spørgsmål omkring Subaru. Hos os kan du altid få en prøvetur i en eller flere af de biler, som fanger din interesse. Besøg vores værksteder i Rødding eller Vejen i dag eller book tid til prøvekørsel online – så hjælper vi dig med at finde den perfekte bil! Ring på tlf. 74 84 12 00 eller skriv en mail på rodding@mogensschelde.dk for vores afdeling i Rødding. Ring da på tlf. 75 36 34 44 eller skriv en mail på vejen@mogensschelde.dk, for vores afdeling i Vejen.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet