Solterra

Tag med på rejsen, fra verdenspremieren i dette efterår til lanceringen i Danmark i 2022 og videre mod fremtiden!

 

I 2022 lancerer Subaru vores helt nye fuldt elektriske model Solterra. Det er en batteridrevet SUV, der tilbyder alt, hvad du forventer af en Subaru: maksimal sikkerhed, pålidelighed, det unikke firehjulstræk og standardudstyr på højeste niveau.

Subaru Solterra er en SUV i størrelse med den nuværende Forester og bygget på en helt ny teknisk platform: e-Subaru Global Platform. Som altid er det Subarus klare mål at opnå sikkerhed og stabile køreegenskaber af allerhøjeste klasse. Dette er de kerneværdier, der er ledestjernen i udviklingen af hver bil fra Subaru, uanset dens tekniske arkitektur.

Navnet Solterra er en sammensmeltning af de latinske ord Sol og Terra. Oversat til Dansk, er dette ordene for solen og moder jord.

Navnet er valgt for at vise påskønnelse og respekt for den planet, vi mennesker kalder vores hjem, og dets himmellegeme hvis energi der er en forudsætning for livet, som vi kender det.

Det repræsenterer et mål om at bevare Subarus traditionelle værdier for fremtiden, at tilbyde muligheden for at komme tæt på naturen med et batterielektrisk køretøj, der har evnen til at køre længere ud end vejens ende og hele vejen hjem igen. Det er de samme funktioner, der kendetegner vores øvrige modeller: Subaru XV, Forester og den nye Outback. Solterra er en helt ny SUV, der har alt, hvad du forventer af en Subaru - med én forskel. Den er elektrisk drevet.

 

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet