Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross forener det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme crossover. Den rummer snildt hele familien, mens udstyrsniveauet imponerer. Under motorhjelmen ligger den kraftfulde 1.4 Boosterjet-turbomotor, og Suzukis originale og effektive 48V hybridteknik er standard på modellerne med manuelt gear.

RUMMELIG CROSSOVER

Suzuki S-Cross er en stor crossover, der forener det bedste fra en stationcar og en SUV i en og samme familiebil. Her er der god siddehøjde, godt udsyn og god plads i både kabine og bagagerum. Bagagerummet rummer hele 430 liter, og der er masser af opbevaringsplads rundt omkring i kabinen, fx et justerbart armlæn med boks ved førersædet, og begge forstole er med højdejustering.

48V HYBRID ER STANDARD

S-Cross modellerne med manuelt gear er udstyret med vores nye kraftfulde 48V hybridteknik og en optimeret udgave af Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor. Den yder 129 hk, kører længere på literen og reducerer din CO2-udledning. Udstyr og komfort er der bestemt ikke sparet på.

• El-motoren assisterer benzinmotoren
• Opsamler strøm ved nedbremsning
• Kan give motoren mere trækkraft
• Lydløs genstart af motor
• Kører op til 17,9 km/l (WLTP norm)
• CO2-udledning på kun 128 gram/km
• Ejerafgift på kun 580 kr./halvår

USÆDVANLIG VELUDSTYRET

S-Cross har et højt udstyrsniveau med bl.a. 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, fartpilot og multijusterbart rat i alle versioner. Og allerede fra Active-modellen følger også multimediesystem, nøglefri betjening og alufælge med. I alle Hybridmodellerne er LED forlygter, automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot også standard. Adventure har desuden et el-betjent panoramasoltag og lækkert indtræk i læder/kunstlæder.

TOPTUNET MULTIMEDIESYSTEM

I alle udgaver af S-Cross (bortset fra Comfort) får du infotainment til turen serveret på den elegante trykfølsomme farveskærm. Her styrer du fx mobilopkald og musikstreaming fra din mobil. Det er også her, billederne fra bakkameraet vises. Systemet er naturligvis kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto. Navigation indgår som standard i Exclusive og Adventure

 

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet