Mazda CX-5 - 2020

DEN ULTIMATIVE FAMILIE-SUV

 

MERE UN­DERHOLDENDE KØRSEL FOR HELE FAM­I­LI­EN

Forbedret komfort og sikkerhed

Den nye Mazda CX-5 2020 kombinerer det nyeste inden for teknik med raffineret interiørdesign og digitale tilslutningsmuligheder. Den nyeste udgave af CX-5 leverer en forbedret køreoplevelse med mere spænding, når du ønsker det og hele tiden med fokus på komfort og sikkerhed.

PLADS TIL AT VOKSE – KRAFT TIL AT TRÆKKE

Blandt de ting, der gør en Mazda CX-5 2020 så attraktiv, er dens rummelighed, komfort, sikkerhed og præstationer. Dette omfatter et stort bagagerum på 506 liter. Når du ikke behøver bagsæderne, kan du let folde dem ned for at udvide bagagerummet til 1.620 liter. Mazda CX-5 har en imponerende styrke, der gør, at den må trække op til 2.100 kg. Så du kan virkelig tage det hele med dig.

KLAR TIL ALLE UNDERLAG

FIREHJULSTRÆK OG G-VECTORING CONTROL PLUS

Mazdas intelligente AWD-system maksimerer vejgrebet ved at sende det rette drejningsmoment til det rette hjul på det rette tidspunkt. Den nye G-Vectoring Control Plus forbedrer også bilens reaktionsevne og stabilitet samt vejgrebet i sving, så føreren har endnu bedre kontrol.

MAN SKAL KØRE DEN FOR AT TRO DET

Sæt dig bag rattet i den nye Mazda CX-5 for at opleve den nye standard for komfortable og underholdende køreegenskaber – takket være adskillige forbedringer i kabinen og køredynamikken. Mazda CX-5 2020 er blevet endnu mere spændende at køre og styrker dermed sit omdømme som SUV-segmentets mest underholdende køreoplevelse.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet