Mazda CX-5

Fra kr. 289.378 (inkl. lev.)

Designet til at imponere - bygget til at præstere

Oplev, hvordan den nye Mazda CX-5 føjer nye dimensioner til køreglæden. Med et helt nyt design både indvendigt og udvendigt er vores nyeste SUV komfortabel og fornøjelig både for fører og passagerer. Med et design, der er en hyldest til glæden ved at køre, giver Mazda CX-5 alle om bord en stærk følelse af Jinba Ittai, den stærke følelse af at være ét med bilen.

Med evolutionen af vores KODO Design og enestående håndværksmæssig kvalitet er det smukke eksteriør opsigtsvækkende i vores nye speciallakering Soul Red Crystal, mens den rummelige kabine, som sætter mennesket i centrum, giver komfort for både dig og dine passagerer. Perfekt til lange, underholdende udflugter med familie og venner. Med avanceret i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologi kan I alle læne jer tilbage og nyde turen. Del fornøjelsen ved ultimativ køreglæde.

Førsteklasses design og flot håndværk

Den nye Mazda CX-5 med KODO-design udstråler skønhed og energi. Overalt på bilen skaber designet et spændende look, der antyder fart og bevægelse. For at understrege bilens kurver har Mazda udviklet farven Soul Red Crystal med den unikke Takumi Nuri-lakeringsteknologi, der skaber en så rig og stærk farve, at man skal se den for at tro det.

Kabinen med den høje kvalitet og mennesket i centrum giver alle, der sætter sig i den, en følelse af åbenhed, integrering og udsøgt komfort. Med førerens behov som udgangspunkt skaber de ergonomiske betjeningsgreb og det nye rat samt det rummelige interiør et miljø, hvor du kan nyde stor komfort og følelsen af at have total kontrol. Passagererne slapper med det samme af i de dybe, opvarmede bagsæder*, som på længere køreture kan lænes tilbage. Alle kan nyde det nye Bose®-audiosystem med 10 højttalere* og vores avancerede MZD Connect-infotainmentsystem.

*kun i CX-5 Optimum

Avanceret teknologi, som styrker køreglæden

Prøv den nye Mazda CX-5, og oplev en reaktionsvillighed, der er sjælden for en SUV. Denne SUV er designet og bygget med vores avancerede SKYACTIV-teknologi, så den har en enestående brændstoføkonomi samt lave CO2-emissioner ned til 132g/km. Vi har introduceret en højere kørselskomfort og bedre køreegenskaber med en forbedret undervogn og G-Vectoring Control.

Ved at overvåge styreudslag, hastighed og speederposition kan G Vectoring Control reagere i løbet af millisekunder for at forbedre bilens reaktioner og styreegenskaber og skabe en tættere forbindelse mellem bil og fører. Med sine 27 sensorer griber i-ACTIV firehjulstrækket kun ind, når der er behov for det, og justerer motorkraften 200 gange i sekundet for at give ideelt vejgreb. Alt dette medvirker til en styrket følelse af kontrol og tillid bag rattet.

Med evolutionen af vores avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier kan den nye Mazda CX-5 levere fornøjelig kørsel med større tillid i alle omgivelser. De indbyggede kameraer og sensorer identificerer potentielle farer på et tidligt tidspunkt for at minimere risici og holder dig underrettet via head-up-displayet, som viser vigtige oplysninger på forruden. Smart City Brake Support med genkendelse af vejskilte, Mazda radarstyret fartpilot, LED-forlygter med aktiv justering og mange andre sikkerhedsmæssige nyskabelser gør kørsel i alle slags vejr til en fornøjelse og beskytter dig og din familie.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet