Mazda CX-5

KAN KLARE ENHVER VEJ, DU VÆLGER

En ægte skønhed – både inde og ude – der byder på masser af plads til hele familien, med fremragende køredynamik og alt det nyeste inden for sikkerhedsteknologi. Uanset hvor livet fører dig hen, kan en Mazda CX-5 2022 være med. Nu tilgængelig i tre nye varianter, alle designet til at inspirere og begejstre – både passagerer og forbipasserende.

 

DESIGNET TIL AT IMPONERE

Det opdaterede KODO-design vækker lysten til at køre, hver gang du ser det. Hver eneste detalje fremhæver den generelle følelse af kraft og raffinement – og inviterer dig til at sætte dig ind bag rattet og køre.

 

AL DEN KOMFORT, DU BEHØVER

Velkommen til et sted med ren afslapning. Den støjdæmpede kabine holder vejstøjen ude, mens farvetonerne og det høje niveau af japansk håndværk bidrager til en følelse af ro i sindet.

 

EN ÆGTE KØREOPLEVELSE

Køreglæde uden kompromis. De nyligt introducerede funktioner, Mazda Intelligent Drive Select og Off-road-funktion, får enhver udfordring til at føles som et sjovt eventyr, mens de forfinede køreegenskaber og stabiliteten øger din køreglæde i enhver situation.

 

BESKYTTER DIN FAMILIE

Dine nærmeste skal have den bedste beskyttelse. Mazda CX-5 fra 2022 tilbyder det nyeste inden for aktiv sikkerhedsteknologi, med blandt andet en avanceret nødbremse og Mazda Radar Cruise Control (MRCC). Seks airbags og det forstærkede Skyactiv-karrosseri medvirker til at absorbere og omdirigere stødpåvirkninger i tilfælde af en kollision.

 

UDFORSK INTERIØRET I EN MAZDA CX-5

 Stig ind for at udforske interiøret: Klik og træk for at få en 360° oversigt over interiøret.

 

UNDERHOLDNING, KOMMUNIKATION OG TJENESTER

Uanset om det er CarPlay fra Apple eller Android Auto™, er du fuldt ud forbundet til dine yndlingsapps til navigation, sociale medier, kommunikation, musik og mere. Brug MyMazda-appen for at få hurtig adgang til vores Connected Services.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet