Suzuki Swift

Fra kr. 137.990 (inkl. lev.)

Velkommen til den helt nye Swift i sin 3. generation. Swift er Suzukis succesfulde og køreglade supermini, og den nye model byder på masser af nyt. Den er lettere, lavere og bredere og fås nu også med Boosterjet turbomotor, fedt komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr. Men bare rolig, den nye Swift er stadig stor køreglæde i det daglige og god værdi for pengene. Den er derfor helt klar til at løfte arven fra forgængeren.

Køreglæde fra 138.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design. Endnu inden Swift har sat sig i bevægelse, signalerer designet fart og dynamik. Karrosseriets lave og brede fremtoning gør den nye Swift mere sportslig at se på end nogensinde. Men det er ikke for et syns skyld det hele. Under overfladen lurer Swifts virkelige potentiale.

Den nye Swift er ny fra inderst til yderst med ny platform, ny teknologi og nyt udstyr. Vægten er lavere end nogensinde. Den skarpe og faste undervogn er resultatet af et målrettet arbejde på at løfte modellens køreegenskaber op på et nyt og højere niveau. Dynamikken er tilføjet en ekstra dimension med tilføjelsen af bl.a. Boosterjet turbomotoren, mens udstyret er i en klasse for sig.

Så du kan godt begynde at køreglæde dig. Alt i den ny Swift er udviklet og forbedret med fokus på dig som en køreglad bilist. Og selv i den billigste Club version sørger Dualjet motoren med hele 90 hk for, at der også her er lidt sjovere at sidde bag rattet, end mange af klassekammeraternes billigste modeller kan prale af.

Økonomisk er Swift også helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totalkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Swift ud på en fornem 1. plads med Suzuki Baleno på 2. pladsen og Suzuki Ignis på 3. pladsen. Så man kan roligt sige, at Suzuki ryddede bordet.

Smil på læben

Sæt dig ind bag rattet i den nye Swift og mærk, hvordan smilet i mundvigen stille og roligt kommer frem. Køreglæden er ikke til at tage fejl af. Den nye Heartect platform sørger for bedre vridningsstabilitet og lav vægt. Ja faktisk er den nye Swift ca. 120 kg lettere, hvilket gør dynamikken meget bedre. Samtidig er undervognen og styretøjet strammet op, så Swift er både sikker og sjov at køre. Og det uanset om du vælger den med den energieffektive Dualjet motor med 90 hk eller den kraftigere 112 hk Boosterjet turbomotor.

Swift er både lav, bred og fræk. Den udtrykker sig i et unikt formsprog, der ansporer til handling. Og selv om alt er nyt, er det tydeligt, at det ikoniske Swift-DNA går igen i designsproget. Den nye model er lidt lavere, 4 cm bredere og har hjulene placeret helt ude i hjørnerne. Så den er mere kompakt og bredere end nogensinde, hvilket bidrager til den sportslige fremtoning. Det samme gør de skjulte bagdøre, der giver indtrykket af, at Swift kun er med 3 døre. Alligevel er der god plads indendøre og i bagagerummet. Endnu inden Swiften har sat sig i bevægelse, signalerer den fart og dynamik.

90 eller 112 hk 

Vælg mellem den energieffektive 90 hk Dualjet motor med VVT og den 112 hk stærke Boosterjet turbo-benzin motor. Den er vidt anerkendt som værende blandt de bedst præsterende små turbomotorer i klassen. Sammen med den lave vægt opnås en underholdende cocktail, og det uanset hvilken motor der ligger under kølerhjelmen. Såvel Dualjet som Boosterjet motoren fås endda med Suzukis brændstofbesparende og avancerede mild-hybrid system.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet