Suzuki Swift

Der er mange grunde til at køre med den nye Swift. Den er superfræk at se på, den kommer med hybrid som standard, og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde. Allerede til startprisen på kun 152.990 kr. følger der avancerede sikkerhedssystemer med. Og i Action og Exclusive-modellerne finder du sikkerhedsudstyr, der normalt kun findes i dyrere biler.

KLASSENS MEST OMFATTENDE SIKKERHEDSUDSTYR

Den nye Swift stiller selvsikkert op med mini-klassens mest imponerende liste over sikkerhedsudstyr. Alle modeller er fx udstyret med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter. Nødbremsen advarer føreren og nedbremser bilen, hvis der er risiko for en kollision, og den aktive fartpilot justerer automatisk afstanden til den forankørende bil for den mest optimale sikkerhedsafstand. LED-forlygterne giver et utroligt klart lys på både nær- og fjernlys til glæde for dit udsyn.
Fra Action udstyrsniveauet mødes du af endnu mere avanceret sikkerhedsudstyr, som absolut ikke er en selvfølge i klassen eller til prisen.

• Swift sikkerhedsudstyr
• Automatisk nødbremsesystem
• Aktiv fartpilot
• Full-LED forlygter
• Slingreadvarsel og vognbaneassistent med force-back (Action og Exclusive)
• Blindvinkel advarsel (Action og Exclusive)
• Skiltegenkendelse (Action og Exclusive)
• Rear Cross Traffic Alert (Action og Exclusive)

HYBRID ER STANDARD

Suzukis kompakte og smarte 12V hybrid-teknik er standard i alle Swift-modellerne. Det betyder, at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer, så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber. Ved blandet kørsel tilbagelægger den flotte 20,4 km/l ifølge den restriktive WLTP-norm.

UDPRÆGET FEDT INTERIØR

Sæderne byder på god støtte til ben og ryg. Det D-formede læderrat ligger godt i hænderne og har kontakter til både radio og håndfri mobil. Speedometeret og omdrejningstælleren er elegant indfældet i instrumentbrættets dybe, cylindriske huse, der sammen med det kronografiske design sikrer et frækt, sporty look bag rattet.

TOPTUNET MULTIMEDIESYSTEM

Swift Action og Exclusive modellerne er udstyret med Suzukis multimediesystem med bakkamera, Bluetooth og Apple Carplay/Android Auto. Det betjenes via en 7" touch-farveskærm vinklet 5 grader mod føreren og flot integreret i instrumentbrættet. Radioen er digital (DAB+) og Exclusive modellen har endvidere navigation.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet