Mazda 2

LILLE BIL, STOR FRIHED

EN BEVÆ­GENDE BIL – OGSÅ FØR DU KØRER I DEN

Mazda2  er både smidig og stilfuld. Dens KODO – Soul of Motion designsprog har ført til en bil med et udtryk, der er legende let og alligevel elegant. Mazda2 byder på mere end et sofistikeret udvendigt design. Den har også reducerede CO2-emissioner og forbedrede sikkerhedsfunktioner. Mazda2 er en bil, der bevæger dig, også før du kører i den.

NYT DESIGN, SAMME STØRRELSE

Mazda2 er designet ved hjælp af den nyeste generation af vores KODO – Soul of Motion designsprog. Den mindste model i vores sortiment har fået et nyt look, der er fængslende og tiltrækkende allerede fra første øjekast.

VÆR SÅ GOD AT TAGE PLADS

Nyd komforten med vores nyudviklede sæder, der reducerer trætheden og lader dig nyde kørslen endnu mere.

RO I SINDET

I vores Skyactiv Vehicle Architecture-karrosseri samarbejder dæk og sæder i perfekt harmoni for at forbedre din køreoplevelse ved at reducere støj og vibrationer. Nyd større komfort i en endnu mere støjsvag kabine, hvor du kun hører de lyde, du ønsker at høre.

KØR MED TRYGHED

Kør med større tillid takket være forbedrede i-Activsense sikkerhedsfunktioner såsom Advanced Smart City Brake Support og Lane Keep Assist (LKA).

FORBEDRET BRÆNDSTOFØKONOMI - MAZDA M HYBRID

Mazda M Hybrid opsamler den energi, der normalt går til spilde, når man bremser. Den bruger denne energi til at assistere motoren og bilens elektriske systemer. Det er med til at reducere brændstoforbruget og giver samtidig en mere jævn og glidende kørsel.

FORNYET OG FOR­BEDRET

Fra det raffinerede frontdesign og aluminiumsfælgene på 16'' til Full LED-forlygterne – Mazda2 r meget mere end blot en ansigtsløftning. Avancerede sikkerhedsfunktioner og parkeringssensorer for og bag gør kørsel og parkering endnu sjovere, og når du hører din yndlingssang via Apple CarPlay™, er der ikke meget mere at ønske sig.

HVORDAN DET FØLES AT KØRE I EN MAZDA2 

Takket være Skyactiv Technology, G-Vectoring Control Plus, Mazda M Hybrid og et udvidet omfang af teknologiske hjælpemidler kombinerer Mazda2 en spændende, men komfortabel køreoplevelse med en betryggende følelse af kontrol og et ansvarligt brændstofforbrug. Oplev Jinba Ittai, samhørigheden mellem bil og fører, som aldrig før.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet