Mazda 2

Fra kr. 125.978 (inkl. lev.)

Sportslig supermini fuld af sjov

Mazda2 er et bevis på, at de bedste ting af og til kommer i små pakker. Med sin sprudlende energi, karakter og vitalitet giver dens iøjnefaldende "KODO – Soul of Motion"- design bilen en enestående fremtoning, som får folk til at vende sig om på gaden. God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen – Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau, hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.  

KODO Design: sportslig stil og en uimodståelig energi

Denne særlige følelse af enhed mellem føreren og bilen, som vi kalder for Jinba Ittai, rækker ud over glæden alene ved at køre Mazda2. Vi bruger vores prisvindende designfilosofi KODO – Soul of Motion til at skabe et følelsesmæssigt bånd med det, du ser, rører og nyder. Fornemmelsen af ren fornøjelse er styrket med det opdaterede og mere elegante interiør.

Med inspiration fra førernes adfærd bruger vi vores håndværksmæssige ekspertviden til at formgive karrosseriet og interiøret med tanke på dig. Den udvendige form er slank, muskuløs og smukt strømlinet. Der er udelukkende anvendt de bedste materialer til at skabe den stilfulde kabine med mennesket i centrum. Mazda2 har en karakter og en individualitet, som du straks vil føle dig hjemme i.

Sjov personlighed og intelligent sikkerhed, det hele i en og samme bil

Sjov kørsel uden at gå på kompromis er det, Mazda2 handler om, og det opnås med Mazda's unikke SKYACTIV Technology. Enestående præstationer sammen med maksimal komfort, brændstoføkonomi og den fantastiske følelse af kontrol. Mazda2 har altid været kendt for sin direkte styring styring, og med introduktionen af Mazda's nyeste SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS tilføjes der endnu et niveau af raffinement og køreglæde.

Der har samtidig lagt særlig opmærksomhed på bilens i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner, der arbejder intelligent rundt om hele din Mazda2 for at støtte dig under selv de mest krævende vej- og vejrforhold. Mazda2 hjælper dig til at blive en bedre og mere tryg bilist, så du kan koncentrere dig om glæden ved at køre.

 

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet