PREMIERE - NY SUZUKI VITARA

At den nye Suzuki Vitara er markedets mest rendyrkede og attraktive SUV til prisen, er faktisk ikke den store nyhed. Netop den position har Vitara været solidt parkeret på i mange år. Men det er nu alligevel overraskende, hvor mange nye, fede SUV-features, du finder i den stærkt opgraderede Vitara: Nye Boosterjet-turbomotorer. Nyt design ude og inde. Ny sikkerhedspakke med syv assistentsystemer. Nyt SUVerænt udstyr som fx panoramasoltag i Adventure-modellen. Plus meget mere. Og så kan du få den fra kun 197.990 kr.

Turbo eller turbo?

I den nye Vitara kan du vælge mellem to moderne Boosterjet turbomotorer med 112 eller 140 hk. 112 hk motoren yder flotte 170 Nm ved 2.000 omdr./minut, mens den kraftigere 140 hk motor der yder hele 220 Nm fra 1.500 omdr./minut fås til en merpris på kun 15.000 kroner.
Økonomien iflg. den nye og mere restriktive NEDC-norm er på fornuftige 17,2 - 18,9 km/l ved blandet kørsel, og du kan få begge motorvarianter med automatgear og med Suzukis avancerede AllGrip 4WD system.

Mere elegant

Den nye Vitara kommer i 3 udstyrsversioner: Club, Active og Adventure. Fronten i Active og Adventure prydes af en ny grill med 6 lodrette og forkromede ribber samt en tynd og elegant kromliste lige under nummerpladesektionen. Desuden har LED kørelyset fået et boost med en dekorativ krominddækning. Bagtil er beskyttelsespladen under kofangeren nu i en lækker og lakeret finish, og de nye LED baglygter træder frem i et mere markant design.

Opgraderet interiør

Inden døre har Vitara fået en større opgradering med fx en lækker og blød finish på instrumentbordet, nye farvedetaljer og ny instrumentgruppe. Og Active og Adventure modellerne byder nu også på et flot LCD-display i 4 farver, DAB+ radio i multimediesystemet og et behageligt armlæn med opbevaringsboks ved førersædet. I Adventure modellerne sætter det lækre og el-betjente panoramasoltag bare prikken over i'et.

Stor sikkerhedspakke

Alle Adventure samt Active AllGrip modeller er nu udstyret med en omfattende sikkerhedspakke, der indeholder 7 assistentsystemer:

 1. Automatisk nødbremse med bil- og fodgængergenkendelse
 2. Skiltegenkendelse, hvor fx hastighedstavler vises i bilens info-display
 3. Vognbaneassistent med force-back, der via rattet hjælper dig med at holde bilen på rette kurs
 4. Slingreadvarsel, der advarer føreren, hvis bilen begynder at slingre
 5. Aktiv fartpilot, der automatisk holder den rette sikkerhedsafstand til den forankørende
 6. Blind vinkel advarsel, hvor du advares inden en overhaling, hvis der ligger en bil ude i den blinde vinkel
 7. Rear Cross Traffic Alert, der registrerer og advarer mod krydsende trafik bag bilen

Priser fra 198.000,-

Den nye Vitara Club stiller op med et attraktivt modelprogram, hvor der er god værdi for pengene:

 • Club modellen til 197.990 byder fx på udstyr som aircondition, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og multijusterbart rat.
 • Active modellerne har endvidere 17" alufælge, klimaanlæg, multimediesystem, bakkamera, læderrat, fartpilot og sædevarme til priser fra 217.990 kr.
 • Og topmodellen Adventure, der fås fra kun 247.990 kr., er et udstyrsstykke uden lige. Her er alt Active udstyret samt den omfattende sikkerhedspakke, el-betjent panoramasoltag, sæder med læder/ruskind, LED nærlys, nøglefri betjening og navigation også standard.
 • Vitara med AllGrip 4WD systemet, der har 4 indstillingsmuligheder, fås fra 242.990 kroner med Active udstyr inkl. sikkerhedspakken og som Adventure fra 272.990 kroner. Derved fremstår Vitara som en af klassens mest attraktive modeller med firehjulstræk

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet