Få 20.000 kroner for din gamle bil

Kom og gør et kup.

Lige nu får du nemlig mindst 20.000 kroner i bytte for din gamle bil, når du køber en ny Celerio, der fås til priser fra 114.990 kroner *) 

Suzuki Celerio er en usædvanlig praktisk mikrobil. Ikke alene fås den med krog, der trækker hele læsset på op til 400 kg. Den tager også imod familien med 5 åbne døre, 5 gode siddepladser og klassens største bagagerum til alt det herlige habengut. Aircondition og bluetooth er standard. Og Dualjet-motoren klarer op til 20,8 km/l ved blandet kørsel. 

God kabineplads
Celerio har 5 døre, så det er nemt at komme ind og ud - og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst, og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet, hvilket ellers er et særsyn i klassen. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold til kabinen og de højtplacerede sæder.

Stort og regulært bagagerum
Med en volumen på 254 liter er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split-funktion (60/40), så du har mulighed for at udvide bagagerummet, når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

68 hk og 20,8 km/l
Den energieffektive Dualjet motor med 12V og DOHC yder 68 hk og har en rigtig pæn benzinøkonomi på 20,8 km/l ved blandet kørsel iflg. den nye og mere restriktive WLTP-norm. Celerio er derfor placeret i energiklasse A++ med en halvårlig ejerafgift på kun 500 kroner. 

Aircondition, Bluetooth og LED er standard
På udstyrssiden byder Celerio på en masse lækkert komfortudstyr. Fx er aircondition standard - så kan du nyde en afsvalet kabine om sommeren og hurtigt få dugfrie ruder om efteråret. Den ratbetjente cd-radio er med Bluetooth, så du kan bruge din telefon under kørslen. Og låsesystemet er naturligvis med fjernbetjent centrallås, ligesom sideruderne foran er med el-betjening. Du kan også glæde dig over LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion, som gør, at det er nemmere at sætte i gang på en stigning. Og vælger du Exclusive modellen, får du også tågelygter foran, el-sidespejle, el-ruder bag, alufælge og kølergrill med kromkant.

Fås også med Jydekrog
Som en af de eneste biler i mikroklassen må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge din Celerio, når du fx skal på genbrugspladsen med affald, på indkøbstur til byggemarkedet eller ned over grænsen. 

Velkommen til en prøvetur
Kom forbi og få en god prøvetur i en Suzuki Celerio. Her vil du opdage, at kørekomforten også er på et højt niveau. Sammen med den gode økonomi, det høje udstyrsniveau og muligheden for montering af en "jydekrog" gør det Suzuki Celerio til en helt usædvanlig mikrobil. Og lige nu får du endda mindst 20.000 kroner for din udtjente gode gamle bil*). Så hvad er der at vente på? 

 

*) De 20.000 kroner gives som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio og indbytningsprisen for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder, så længe lager haves.

 

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet