Suzuki Celerio

Fra kr. 114.990 (inkl. lev.)

Mikro-klassens store, praktiske og ekstremt økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, flere siddepladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste konkurrenter. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne bilstørrelse. Og benzinøkonomien slår med hele 27,8 km/l i udgaverne med Dualjet motor alle rekorder. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.

Længst på literen

Benzinøkonomien i Celerio er klasseledende. Intet mindre. I Club og Style udgaverne med Dualjet motor har Celerio markedets laveste forbrug med hele 27,8 km/l (vejledende EU-norm ved blandet kørsel) og i Comfort modellen er den på pæne 23,3 km/l. Alle udgaver hører derfor til i energiklasse A+ eller A++ med dertil hørende lav ejerafgift.

Med priser, der starter ved kun kr. 114.970 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, og el-ruder for. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" bil til en rigtig god pris.

Automatisk Start/Stop

Celerio modellerne med Dualjet motor (Club og Style) er også forsynet med automatisk stop/start system. Når bilen sættes i frigear og koblingen slippes - f.eks. når du holder for rødt lys - slukker motoren, så den ikke kører unødigt i tomgang. Straks koblingen aktiveres, springer motoren i gang igen og bilen er klar til at køre. Med dette system spares der brændstof ved især by- og køkørsel.

Lav ejerafgift

Alle Celerio modellerne er billige i ejerafgift. Kun 500 kroner står der på det halvårlige girokort (2019 sats), hvilket er en af de laveste for en benzinbil. Energiklassen hedder A++.

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet