Suzuki Celerio

Fra kr. 114.990 (inkl. lev.)

Mikro-klassens store, praktiske og ekstremt økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, flere siddepladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste konkurrenter. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne bilstørrelse. Og benzinøkonomien slår med hele 27,8 km/l i udgaverne med Dualjet motor alle rekorder. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.

Længst på literen

Benzinøkonomien i Celerio er klasseledende. Intet mindre. I Club og Style udgaverne med Dualjet motor har Celerio markedets laveste forbrug med hele 27,8 km/l (vejledende EU-norm ved blandet kørsel) og i Comfort modellen er den på pæne 23,3 km/l. Alle udgaver hører derfor til i energiklasse A+ eller A++ med dertil hørende lav ejerafgift.

Med priser, der starter ved kun kr. 102.970 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" bil til en rigtig god pris.

Automatisk Start/Stop

Celerio modellerne med Dualjet motor (Club og Style) er også forsynet med automatisk stop/start system. Når bilen sættes i frigear og koblingen slippes - f.eks. når du holder for rødt lys - slukker motoren, så den ikke kører unødigt i tomgang. Straks koblingen aktiveres, springer motoren i gang igen og bilen er klar til at køre. Med dette system spares der brændstof ved især by- og køkørsel.

Lav ejerafgift

Alle Celerio modellerne er billige i ejerafgift. Fra 330 kroner står der på det halvårlige girokort og når de nye satser indføres til juli 2018 er prisen fra 490 kroner. En af de absolut laveste for en benzinbil. Energiklassen hedder A+ for Comfort modellen, og A++ for Celerio modeller med Dualjet motor.

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet