Subaru Levorg

Fra kr. 373.880 (inkl. lev.)

STILFULD NYTÆNKNING

Der findes et punkt, hvor design og teknologi mødes, og hvor form og funktion bliver en helhed. Levorg har fundet det punkt og byder derfor på både praktisk funktionalitet og smuk æstetik fra alle tænkelige vinkler.

Det er ikke så meget et interiør, som det er dit personlige rum. På samme måde som dit kontor, hjem eller andre steder, hvor du tilbringer meget tid. Levorgs kabine er skabt af materialer, der er bløde at røre ved, støtter, er til daglig glæde og holder til at blive brugt, år efter år. Det er et rum præget af kvalitet, smag og klasse kort sagt: Alt afspejler din egen holdning til tingene omkring dig.

Levorg er bygget for mennesker, der lever livet fuldt ud og ikke vil gå på kompromis. Derfor er den alsidig nok til de aktiviteter, interesser og motionsformer, du lever og ånder for. Med rigelig bagageplads og fleksibilitet til alle dine eventyr. 

KOMFORT

Subaru Starlink*-infotainmentsystemet er som at have en indbygget smartphone i din bil. Du får adgang til internetradio, underholdende apps og meget, meget mere. Betjeningen sker via den tablet-lignende 7” touchskærm i midten eller via multifunktionsrattet. Kan du ikke finde din favoritmusik, forbinder du din iPhone, smartphone eller andre mobile enheder via USB eller standard AUX-jackstik.

* Føreren har altid ansvaret for ansvarlig og opmærksom kørsel. Betjen venligst ikke touchskærmen under kørslen. Alt efter region og tjeneste kan kommunikation via bilen koste en afgift.

EYESIGHT

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere.*2 Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i den nye Levorg 

BOXERMOTOR

Velkommen til det nyeste medlem af Subaru Boxermotorfamilien 1,6 liter DIT. Med en ideel balance mellem effektivitet, kraftfuld ydelse og lave emissioner. Brugen af direkte indsprøjtning sammen med twin-scroll turbolader resulterer i mere power og reduceret brændstofforbrug, selv om den har en mindre slagvolumen end de tidligere generationer.

GEARKASSER

En personbil med firehjulstræk. Det var et nyt koncept, da Subaru lancerede det. Bagefter var offentlighedens opfattelse af firehjulstrækket ændret for altid. Den trend fortsætter med det nyeste Lineartronic CVT i Levorg. Transmissionen er både responsiv og let, og den gør godt og grundigt op med status quo ved at levere overraskende præcision og livlighed.

SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK

Det symmetriske firehjulstræk er med god grund respekteret verden over. Når vejforholdene bliver krævende, og andre biler kommer til kort, giver firehjulstrækket kontrol og sikkerhed ved at fordele kræfterne til alle bilens hjul. Fordelene er indlysende du oplever bedre kontrollérbare svingegenskaber, øget vejgreb i fedtet føre og en forbedret acceleration. Totaloplevelsen gør kørslen lettere, sikrere og mere underholdende for alle om bord.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet