Subaru BRZ

Fra kr. 468.880 (inkl. lev.)

VORES VISION OM KØREGLÆDE

BRZ levendegør vores vision om køredynamik og kontrol. I hvert et sving vil du finde en bekræftelse på vores søgen efter teknisk perfektion og føle, hvad der var målet og hensigten med denne bil. Du vil få et helt nyt perspektiv på begrebet køreglæde.

Du kender fornemmelsen af ægte køreglæde, og du forstår vigtigheden af at bevare den fulde kontrol i hvert eneste sving. Det gør vi også. Vi har udnyttet Boxermotorens unikke egenskaber og skabt en sportsvogn, der rammer dig midt i dit køreglade hjerte. BRZ er virkeliggørelsen af japanskfinesse og perfektion.

SIKKERHED

Vehicle Stability Control (VSC) Dette avancerede system overvåger bremse-, styre- og gearingsensorerne, så du kan bevare kontrollen, når du presser BRZ ud til grænserne. Systemet omfatter udskridningskontrol og hjulspindskontrol.

Den strukturelle sikkerhed er tilgodeset med en konstruktion af højstyrkestål, som danner et sikkerhedsbur rundt om føreren og passagerne. De ekstra stærke bjælker er ført rundt til tag, dørstolper og kabinebund for at modstå og optage kollisionskræfterne.

BRZ er som standard udstyret med front-airbags og sideairbags til fører og passager samt gardin-airbags i front og en knæ-airbag til føreren.

BOXERMOTOR

Drivkraften bag SUBARU BRZ er SUBARU’S nyeste to-liters boxermotor, som sætter nye standarder for skarphed og præcision. Vi har sænket motorens placering, gjort den mere kompakt og flyttet den tættere til føreren. Motoren er den første fra Subaru med direkte indsprøjtning i to trin, hvilket på en gang øger effekten og reducerer brændstof-forbruget. Med denne unikke motor lægger vi grunden til en helt særlig køreoplevelse.

GEARKASSER

Den 6-trins manuelle transmission har præcise og tætliggende gear, som skaber den rette sportslige dynamik, lige som hvert gearskifte ledsages af et solidt indtryk af kvalitet. Du kan også få BRZ med en automatisk transmission, som ved hård nedbremsning automatisk gearer ned og lægger gearene ind ved stadigt stigende omdrejningstal. Andre funktioner er skifteknapper ved rattet, der giver dig mulighed for selv at overtage op- og nedgearingen, samt indstillingen ”Sport”, hvor du til fulde kan udnytte potentialet i gearkassen og motoren.

CHASSI

Enkelheden i designet og brugen af højstyrkestål har skabt et stift og let karrosseri. For yderligere at spare vægt er motorhjelmen udført i aluminium, hvilket sænker bilens tyngdepunkt yderligere.

AFFJEDRING

De forreste hjulophæng er af McPherson-typen, hvilket sikrer den bedst mulige kontakt mellem dæk og vejbane foruden at give føreren en direkte og præcis kontrol med forhjul og styretøj i hver en kurve. Denne type forhjulsophæng tillader desuden at placere boxermotoren ekstra lavt i chassiset. De bagerste hjulophæng er af typen dobbelt wishbone, som sikrer, at dækkene altid har den optimale kontakt med underlaget.

TORSEN-DIFFERENTIAL

Et unikt vejgreb er den stærkeste egenskab ved Subaru BRZ. Bagakslens avancerede Torsendifferentiale* er af samme type som findes i Subaru STI Racing. Dette spærredifferentiale assisterer føreren med at holde ideallinjen gennem kurverne ved høje hastigheder. Under vanskelige forhold er denne teknologi desuden den bedste til at bevare trækkraften og dermed tilgodese sikkerheden.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet