Mazda6

Fra kr. 293.995 (inkl. lev.)

2017-udgaven af Mazda6 med avanceret teknologi og lavt brændstofforbrug

Den stilfulde 2017-udgave af Mazda6 kombinerer kraftfulde motorer med lavt brændstofforbrug og avancerede sikkerhedsfunktioner samt stor køreglæde.

KODO - Soul of Motion designsproget giver en muskuløs fremtoning. Teknisk set er Mazda6 bygget op omkring SKYACTIV TECHNOLOGY, som giver dynamiske køreegenskaber. En videreudvikling af de avancerede i-ACTIVESENSE sikkerhedsfunktioner giver endnu større tryghed på hver eneste køretur. Det luksuriøse interiør og den seneste version af MZD Connect – vores avancerede infotainment-system gør at du rejser i stor komfort og har let ved at holde kontakten til familie, venner og arbejde

Et veldesignet og sportsligt ydre ydre samt et interiør med mennesket i centrum

2017-udgaven af Mazda6 er designet efter temaet KODO – Soul of Motion, som tager sit udgangspunkt i den kraft og elegance, man ser hos et vildt dyr, der kaster sig over sit bytte. Det repræsenterer bevægelse i sin reneste form. Hver eneste detalje er blevet formgivet omhyggeligt med henblik på at sætte mennesket i centrum. Resultatet skaber en følelsesmæssig reaktion hos alle som ser det.

Den rummelige kabine, der er indrettet med fokus på føreren, det nydesignede rat, dekorationspanelet på instrumentpanelet, plus de sportslige men samtidig kraftfulde linjer på karrosseriet, er alt sammen detaljer, der viser at designerne af Mazda6 Sedan har gennemtænkt alle detaljerne.

Sportslige præstationer, behagelig og sikker kørsel

2017-udgaven af Mazda6 har køreegenskaber, der gør, at den reagerer i overensstemmelse med førerens intentioner og er underholdende at køre i. Den er adræt på vejen og har et lavt brændstofforbrug takket være den avancerede SKYACTIV TECHNOLOGY. Mazdas nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologier giver integreret kontrol over motor, transmission, undervogn og karrosseri for at styrke følelsen af at være ét med bilen. Forbedret reduktion af støj og vibrationer medvirker til ultimativ komfort i kabinen. Så både i byen og på motorvejen sikrer denne bil en fornøjelig køretur.

2017-udgaven af Mazda6 fører an når det kommer til aktiv sikkerhed med en række forskellige, innovative teknologier under navnet i-ACTIVSENSE.

  • Vognbane-assistenten advarer dig, når du er ved at forlade vejbanen
  • Alarm ved uopmærksom fører holder øje med din kørsel, og beder dig om at tage en pause.
  • Mazdas radarstyrede fartpilot holder øje med afstanden til forankørende biler
  • Smart City Brake Support, som forebygger kollisioner registrerer nu også fodgængere

 Mazda6 fås også med genkendelse af vejskilte, bakkebremse, bakkamera, blindvinkelalarm, Smart City Brake Support også når man bakker og meget mere.

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet