Mazda6

Mazda6  er køreglæde med fremragende komfort

Mazda6 er en flot og elegant universalbil, der kan klare enhver situation og hurtigt tilpasser sig din aktive og krævende livsstil. Det indarbejdede KODO: Soul of Motion-design, næste generations teknologi og et nyt, luksuriøst interiør gør denne stationcar så rummelig og fleksibel, at den let kan håndtere dine mange forskellige behov. Weekendture og rejser væk med familie og venner bliver en behagelig oplevelse fuld af køreglæde, især med de ventilerede forsæder. Det blændende design har fået et mere modent udtryk, som stråler af liv i vores nye signaturfarver Soul Red Crystal og Machine Gray Metallic. Hvert eneste øjeblik føles som noget særligt i den rummelige og luksuriøse kabine, der er udformet med det fineste læder, smukt japansk Sen-træ og ruskind.

Kørsel har aldrig været mere sikker og underholdende med de intelligente i-ACTIVSENSE-sikkerhedssystemer, den fremragende brændstoføkonomi i den seneste SKYACTIV Technology og den stadig dybere Jinba Ittai-fornemmelse, bilen giver dig.

 

Et veldesignet og sportsligt ydre samt et interiør med mennesket i centrum

Når det handler om at gøre et godt førstehåndsindtryk tager Mazda6 pusten fra dig. Bilen omfatter en helt ny grad af raffinement og modenhed med sit betagende KODO: Soul of Motion-design, der er skabt af vores dygtige håndværkere og designere.

Den stille kabine er formet omkring dig med materialer af fineste kvalitet. Vores enestående signaturfarver Soul Red Crystal og Machine Gray Metallic fanger fornemmelsen af bevægelse fra for til bag i bilens sensuelle kurver og bløde linjer.

 

Sportslige præstationer, behagelig og sikker kørsel

Mazda6 klarer enhver udfordring med lethed. Vi har designet vores mest avancerede SKYACTIV Technology for at udbygge din Jinba Ittai-samhørighed med bilen til nye spændende niveauer. Den nye motorteknologi reagerer hurtigere på hvert eneste vink fra dig, gør styringen til en leg og leverer den hidtil mest raffinerede og komfortable kørsel.

 

Raffinement på et højere niveau

Familieeventyr, lange weekender hjemmefra og blot en hurtig tur til byen bliver en særlig oplevelse med den ekstra køreglæde, den nye Mazda6 byder på. En af grundene er det skønne håndværk, som får den til at se så godt ud og føles så lækker. KODO: Soul of Motion-designet har nået sit hidtil højeste niveau af raffinement. Vores håndværkere og designere har formet hver eneste linje og kurve i hænderne for at opnå denne sofistikerede modenhed og elegance.

Vi har anvendt vores eksklusive TAKUMI-NURI-lakeringsteknologi til at understrege Stationcarens flotte former, ikke mindst med vores seneste farver Soul Red Crystal og Machine Gray Metallic. Vores filosofi sætter mennesket i centrum og giver den nye Stationcar et design, hvor venner og familie kan slappe af i overlegen komfort, mens du nyder at sidde bag rattet.

 

En køreoplevelse af højere kvalitet

Vi har matchet kvalitetsdesignet i den nye Mazda6 med store forbedringer, som giver endnu større køreglæde og den mest behagelige og raffinerede køreoplevelse. Vores teknikere har arbejdet på hver eneste komponent for at gøre oplevelsen for passagererne mindst lige så fornøjelig som for føreren. Vores seneste SKYACTIV-motorer indeholder teknologi, som gør bevægelsen fra stilstand jævn og hurtig, uden venten eller tøven og med fuld kontrol til dig. Vi har optimeret accelerationen, så selv den mindste ændring af fodens tryk på speederen registreres, og hastigheden styres nøjagtigt efter ønske. Jinba Ittai-følelsen af glæde og samhørighed mellem dig og din bil når nye højder.

For at opnå den højeste mulige kvalitet i kørslen har vi optimeret styringen, så den matcher accelerationen, og givet affjedringssystemet og karrosseriet en ny udformning. Bilen agerer med optimal præcision, når du drejer og styrer på snoede veje, og samtidigt har vi reduceret G-kraftens effekt, så alle passagerer kan føle sig tilpas under turen. I kombination med reduktionen af støj, vibrationer og bratte bevægelser føles kørslen mere sikker og behagelig end nogensinde før.

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet