Mazda CX-3

Fra kr. 194.379 (inkl. lev.)

Oplev rendyrket køreglæde

Mazda CX-3 er dynamisk, fuld af køreglæde og dermed også det perfekte udtryk for vores Jinba Ittai-filosofi. Bilen er sprængfyldt med energi og karakter. Den skiller sig ud fra mængden med sit flotte design og fremragende præstationer, mens dens avancerede teknologier skaber en tættere forbindelse med føreren og får Mazda CX-3 til at reagere instinktivt på hans eller hendes handlinger.

En ægte køreoplevelse

Mazda CX-3 er designet til at være fleksibel og reaktionsvillig og fungerer derfor som en naturlig forlængelse af føreren. Placeringen af knapperne og grebene, følingen med styretøjet og undervognens

spændstighed medfører alt sammen, at du kommer til at opleve den perfekte balance. Bil og fører smelter sammen, fordi vi har finpudset hvert eneste element i bilen for at skabe den perfekte kørselsoplevelse.

Man kan altid se frem til den næste køretur, når man deler rejsen med sin Mazda CX-3.

SKYACTIV Technologi

Mazdas SKYACTIV Technology handler om at gøre kørslen sjovere og mere effektiv. Vi har udviklet alle teknologierne – motorer, gearkasser, undervogn og karrosseri – ud fra et ønske om at genskabe bilen fra bunden og op. Teknologierne omfatter blandt mange andre Mazdas G-Vectoring Control (GVC), som er et avanceret styringssystem, der kan variere motorens moment som reaktion på førerens betjening af rattet. Ud over at forbedre køreegenskaberne og stabiliteten reducerer systemet også behovet for korrektioner og giver et enestående vejgreb, der indgyder tillid og gør kørslen endnu mere underholdende.

Avanceret sikkerheds-teknologi

De aktive og passive sikkerhedssystemer i Mazda CX-3 er indrettet således, at de advarer dig om potentielt farlige situationer på en måde, der er inspireret af den måde, ekkolokation sker i naturen. De sikre og dynamiske køreegenskaber er også en beskyttelse, ikke blot for dig, men også for andre trafikanter, og giver dig ro i sindet, når du kører.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM (LDWS)

Advarer føreren, hvis bilen overskrider vejstriberne til højre eller venstre for bilen på grund af manglende koncentration eller lignende. Et kamera overvåger vejen og bilens placering i forhold til vejstriberne og advarer føreren, hvis bilen er ved at forlade vejbanen utilsigtet. (LDWS er standard i alle Mazda CX-3 Vision og Optimum).

MAZDA RADAR CRUISE CONTROL (MRCC)

Mazda Radard Cruise Control lader dig indstille bilens hastighed og fastholde den uden at bruge speederen. MRCC anvender en radarsensor i bilens kølergrill til at overvåge den forankørende bil og regulere din bils hastighed, så den forvalgte afstand til bilen foran holdes.

SMART CITY BRAKE SUPPORT – For og bag

Mazdas Smart City Brake Support (SCBS) i Mazda CX-3 Vision og Optimum er udviklet til at minimere risikoen for sammenstød ved lavere hastigheder (mellem 4 og 30 km/t). Systemet overvåger afstanden til bilen foran og aktiverer automatisk bremserne, hvis en kollision er sandsynlig, og føreren ikke selv træder på bremsen. I Mazda CX-3 Optimum omfatter systemet også SCBS bag, som automatisk aktiverer bremserne for at undgå sammenstød, når man bakker med hastigheder mellem 2 og 8 km/t.

BLIND SPOT MONITORING SYSTEM (BSM) – med Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Systemet advarer dig, hvis der befinder sig biler i den blinde vinkel bag bilen. Viser du af for at skifte vejbane, mens en overhalende bil befinder sig mindre end 50 meter væk, advares du med et akustisk signal og en blinkende kontrollampe i sidespejlet i den pågældende side. Advarselssignalerne stopper, når der er fri bane, og det derfor er sikkert at skifte vejbane. (BSM er standard i alle Mazda CX-3 Vision og Optimum).

 

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet