DEN NYE IGNIS

KOMPAKT

Tag ikke fejl. Selvom den nye Suzuki Ignis ER en ægte SUV med klassiske offroad-kvaliteter, så er Ignis OGSÅ en ægte minibil. Med sin kompakte størrelse er den som skabt til livet i byen, hvor Ignis slipper let gennem smalle gader og stræder. Den korte venderadius, den høje siddeposition og det gode udsyn gør Ignis nem at manøvrere – aldrig har bykørsel været så sjov.

Hop ind i Ignis – markedets enestående ultra-kompakte SUV. Her finder du dristig storby-udstråling, ægte SUV-funktionalitet, god plads og minibilens overlegne agilitet i skøn forening.

SUV

Ignis er fra bunden udviklet som en SUV. Den er lille og rå i sin udstråling. Unik i størrelse, design og funktion. Designet er gennemført og enkelt – både ude og inde. Med korte udhæng, brede skærme og stor frihøjde.

Ignis er den første SUV i miniklassen - og det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers. Trods sin kompakte størrelse får du med Ignis SUV værdier som høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Flere af varianterne er udstyret med det længdejusterbare bagsæde, der giver imponerende plads til enten passagerer eller bagage. Og Ignis fås selvfølgelig også med firehjulstræk, som sammen med den store frihøjde giver en imponerende fremkommelighed.

HYBRID

 

Alle Ignis-modellerne kommer med Suzukis originale hybrid-teknik. En lille el-motor, et effektivt 12V lithium-batteri, der i 2020 modellen har fået meget større kapacitet, og et avanceret styresystem assisterer benzinmotoren under igangsætning og acceleration. Så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber.

Ved blandet kørsel klarer Ignis hele 19,6 km/l (WLTP-norm). Og selv med firehjulstræk (AllGrip 4WD) ligger Ignis flot med 18,5 km/l.

El-support til benzinmotoren
Lydløs stop/start
Opsamler gratis strøm
Mindsker CO2-udledningen
Optimerer brændstofforbruget - især ved bykørsel
Køres som en almindelig bil

LÆKKERT IGNIS UDSTYR

Du kan få den nye Ignis i 3 udstyrsvarianter: Club, Active og Adventure. Alle har 5 døre som standard og er forsynet med Suzukis 12V hybridteknik, og selv den billigste model er ret så veludstyret. Club modellen er 5-personers, mens Active og Adventure, grundet det smarte justerbare bagsæde med to separate stole, har plads til 4. Active modellen fås også med trinløs automatgear (CVT) og med Suzukis 4WD system AllGrip Auto.

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet