FORESTER X-LINE - RESTSALG !

 X-LINE ER KLAR TIL NYE UDFORDRINGER

Du kommer altid i mål med Forester. Komfortabelt, sikkert og med en god portion køreglæde er du undervejs som ingen andre: Firehjulstræk, automatgear, EyeSight og X-Mode er standard. Intet står i vejen for dine eventyr under åben himmel i al slags vejr og terræn.

Eksteriør

Ægte robusthed er en blanding af beskedenhed, styrke og udholdenhed. Kvaliteter, som Forester X-Line understreger med et selvsikkert, seriøst design. Mere markant og stilfuldt end nogensinde tilbyder Forester X-Line en elegant, afbalanceret fremtoning, der passer perfekt til dens overbevisende og harmoniske præstationer.

Interiør

Kabinen i Forester X-Line tager imod dig og dine passagerer med moderne komfort og et interiør, der giver alle god plads og en høj grad af funktionalitet. For at imødekomme alle dine ønsker og behov har vi placeret hver eneste funktion i Forester X-Line præcis der, hvor du skal bruge den. Alt er designet rummeligt og gennemtænkt, så det er lettere at komme til og en fornøjelse at køre bilen.

EyeSight

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere.Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerheds niveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i din Forester.

Teknologi

Få andre SUV’er tilbyder samme selvsikkerhed og reaktionsevne som Forester X-Line, og den vigtigste grund finder du under motorhjelmen – Subaru Boxermotoren. Den vandret orienterede konfiguration af Subaru Boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

 

Se mere her: http://www.subaru.dk/models/forester/

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet