DEN NYE MAZDA MX-30 - ELEKTRISK PREMIERE

HELT NY, HELT ELEK­TRISK, HELT MAZDA

Den nye Mazda MX-30 er designet til at imødekomme de daglige behov hos aktive familier eller enkeltpersoner. Et moderne og stilfuldt ydre med et rummeligt interiør, der ikke kun tilbyder gode køreegenskaber, men også den rækkevidde og alsidighed, du har brug for i dagligdagen.

 

ESSENSEN AF MAZDA. ELEKTRIFICERET - INTUITIVE KØREEGENSKABER

Letvægtsbatteriet i den nye Mazda MX-30 er konstrueret til at imødekomme dine daglige behov, samtidig med at dets miljøpåvirkning minimeres. Når du er klar til at starte, kan du se frem til intuitive køreegenskaber og en tillidsvækkende køreoplevelse, der stimulerer dine sanser og løfter dit humør.

 

KOMFORT PÅ FARTEN - DU FØLER DIG HJEMME

Interiøret i den nye Mazda MX-30 er et sted, hvor man oplever fællesskab. Uanset om du kører alene eller med passagerer, giver de skræddersyede materialer i høj kvalitet og det rummelige design ideelle omgivelser, hvor man kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

 

OPDAG DEN NYE MYMAZDA-OPLEVELSE - ALTID I FORBINDELSE

Som ejer af en Mazda MX-30 vil du være blandt de første til at få gavn af vores nye tilsluttede tjenester. For vores første elbil er dette først og fremmest oplysninger om rækkevidde, opladningsniveau og resterende opladningstid. Men også funktioner såsom lokalisering af køretøjet og ladestationer samt fjernbetjening af airconditionanlægget.

 

ELEKTRISK I DET LANGE LØB - 8 ÅRS GARANTI PÅ BATTERIET

Mazda MX-30 leverer en elektrisk køreoplevelse med langsigtet pålidelighed. En fuld garanti på batteriet, som gælder 8 år eller 160.000 km, viser, at vi hos Mazda er sikre på kvaliteten af vores batterier.

 

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet