FIND KØREGLÆDEN, DEL DEN MED ANDRE

Her er det, der gør Mazda CX-5 så unik:

 

INNOVATION

Omgiv dig med luksus i den nydesignede kabine, hvor mennesket er i centrum og målet er at levere håndværksmæssig kvalitet, komfort, afslapning og rendyrket fornøjelse. Uanset hvor du kigger hen, ser du sofistikeret elegance – på sæderne med deres bløde og smidige sæder i nappa-læder og panelerne i ægte træ.

 

PRÆSTATIONER

Oplev de forbedrede præstationer og køreglæde i en Mazda CX-5 med endnu mere reaktionsvillige køreegenskaber, så føreren har alt under kontrol. Vores innovative G-Vectoring Control Plus er blevet forbedret yderligere for at øge bilens stabilitet under alle kørselsbetingelser. Sammen med det raffinerede karrosseri giver det en endnu mere harmonisk kørsel.

 

HOLD FORBINDELSEN

Vores avancerede infotainmentsystem MZD Connect med smartphone-funktionalitet er det perfekte udtryk for Jinba Ittai, som giver dig en følelse af total kontrol over bilen. Med Apple CarPlayTM kan du på en smart og sikker måde få adgang til Apple Music, Maps, Messages og opkald på din iPhone. Brug bilens HMI Commander, berøringsskærm eller stemmestyring.

 

AVANCERET SIKKERHED

Mazdas tilgang til øget sikkerhed omfatter ikke blot beskyttelse i verdensklasse for dig og dine passagerer. Vores avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologier sætter mennesket i centrum og optimerer sikkerheden yderligere. Kameraer og sensorer registrerer risici tidligt og minimerer risikoen for ulykker. Mazda CX-5 indeholder vores seneste Mazda Radar Cruise Control (MRCC) og et flerfarvet head-up-display med skiltegenkendelse samt navigation som ekstraudstyr, som viser hastighedsgrænser og andre trafikskilte direkte på forruden, så du altid har styringen.*

* Fås på Optimum-modellen

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet