MAZDA CX-30

MAZDA CX-30

 

AL­TID KOM­FORTA­BEL. AL­TID KLAR TIL START.

Din bil bør holde trit med din livsstil: med skønne former som en coupe og robusthed som en SUV. Udvendigt er den kompakt nok til at smutte rundt i byen, men indvendigt er den stor nok til længere ture. De dynamiske præstationer gør den spændende at køre i og giver uovertruffen komfort og sikkerhed.

 

DESIGN OG DYGTIGT HÅNDVÆRK

Indvendigt og udvendigt er Mazda CX-30 simpelthen smuk – fra karrosseriets smukke linjer til det udsøgte håndværk indvendigt er designet fokuseret på dig.

 

INDVENDIGT RUM

Den rummelige kabine giver fremragende komfort for fører og passagerer, selv på de længste rejser. Med god plads til ben, hoved og skulder, uanset hvor du sidder, bliver rejsen en fornøjelse for alle parter.

 

NETVÆRKSFORBINDELSER

Vores eget alsidige Mazda Connect-system samarbejder med Apple CarPlay® og Android Auto™ for at levere en mere intelligent og sikker måde at holde kontakten med dine nærmeste via stemmekommandoer eller vores Multimedia Commander.

 

REN OG EFFEKTIV

Mazdas M Hybrid-teknologi giver forbedret brændstofeffektivitet og lavere emissioner: Et 24-volt lithiumbatteri opsamler den energi, der genereres ved opbremsning, og omdirigerer den for at understøtte den allerede meget effektive Skyactiv-motor. Mere effekt, mindre brændstof

 

EN­KELT, MEN UD­TRYKS­FULDT

Det lyse og rummelige interiørs design skaber en behagelig atmosfære, hvor der er god plads til fem personer, så de kan bevæge sig, interagere og nyde det gode udsyn til omgivelserne – og de kan også medbringe masser af bagage i det store bagagerum.

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet