Apple CarPlay til din Mazda

Altid i kontakt med omverdenen

Den nye generation Mazda kan leveres med et innovativt infotainment-system, som holder dig sikkert i kontakt med omverdenen uden at aflede din opmærksomhed fra vejen.

Navnet er MZD-Connect og giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone til systemet og benytte en lang række tjenester via Internettet. På denne måde sætter vi en ny standard for underholdning under kørslen.

 

Kommunikation

Selv når du er alene i bilen, kan din familie, dine venner og kolleger komme i kontakt med dig, hvor du end tager hen. Hele verden er nu inden for rækkevidde.

  

Underholdning

Musik, nyheder, sport, podcasts eller radio – det er alt sammen her og er let at bruge. Følg blot vejledningen på skærmen for at få adgang til det ønskede underholdningsprogram.

  

Navigation

Hvis du køber en ny Mazda med inkluderet Satnav, får du de første tre års kortopdateringer gratis. Uanset om du skal på familieferie, arbejdsrejse eller finde en café til en hurtig kop kaffe, sørger din bils navigationssystem for, at du når din destination uden besvær.

 

Indstillinger 

Få glæde af det højeste niveau af komfortudstyr ved at finjustere valgmulighederne og indstillingerne i hele systemet, så de passer til dine individuelle præferencer og behov.

  

Applikationer

For at få den bedst mulige oplevelse med dit nye infotainment-system kan du drage fordel af de medfølgende applikationer, som du kan bruge til at tilpasse din kørestil og forbedre køretøjets brændstofeffektivitet.

Book tid i Rødding

74 84 12 00 (tast 1)

Bestil tid her

Book tid i Vejen

75 36 34 44 (tast 1)

Bestil tid her

Rødding afdeling

Industrivej 2 · 6630 Rødding
74 84 12 00 / rodding@mogensschelde.dk

Vejen afdeling

Søndergade 109 · 6600 Vejen
75 36 34 44 / vejen@mogensschelde.dk

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Vejen:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet

Udfyld felterne
- så kontakter vi dig snarest

Booking af prøvetur i Rødding:
Skriv hvilken bil i kommentarfeltet